2023-2024 Bahar Dönemi Ders Programı

Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024 Bahar Dönemi Ders Programı ektedir. Ders seçimlerinizi bu programa göre yapabilirsiniz. Sınıf düzeyine göre almanız gereken alan seçmeli dersler şu şekildedir:

2. Sınıf Öğrencilerinin Almaları Gereken Alan Seçmeli Dersler:

• ZY'de Disiplinlerarası Çalışma ve İşbirliği
  • Yönelim Ve Bağımsız Hareket Becerilerinin Öğretimi

3. Sınıf Öğrencilerinin Almaları Gereken Alan Seçmeli Dersler:

• OSB’de Temel Becerilerin Kazandırılması
  • ZY’de Kavram Öğretimi

4. Sınıf Öğrencilerinin Almaları Gereken Alan Seçmeli Dersler:

• Ergenlik ve Cinsel Eğitim
  • ZY'de Sosyal BeceriÖğretimi

Özel Eğitim Kurumlarında Göszlem, Özel Eğitimde Okul ve Kurum Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması II derslerini üstten almamanız gerekmektedir.

Bölümümüzün mezuniyet şartlarından biri 6 özel gereksinim alanından en az 1 adet olmak üzere, toplam 12 adet alan seçmeli dersi tamamlamak olarak belirlenmiştir. Özellikle bu eğitim-öğretim yılı sonunda mezun olacak öğrencilerimizin bu şartı göz önünde bulundurarak alan seçmeli derslerini seçmeleri büyük önem taşımaktadır.

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Derse Yazılma Ve Kayıt Yenileme Duyurusu'na aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.