Özel Eğitim Sınıflarının Yıl Sonu Gösterileri

31 Mayıs 2016 tarihinde Şehit Tuncay Özdemir Kültür Merkezinde Karapürçek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda açılan özel eğitim sınıflarında öğrenim gören 25 öğrencinin 2015-2016 eğitim-öğretim yılında yapmış oldukları yıl sonu sergisi ve gösteri programı Kaymakamımız Sayın Tahir YILMAZ, protokol üyeleri ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programın başlamasıyla birlikte Sakarya Üniversitesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Dr. Fidan ÖZBEY’in konuşması ve Teketaban İlk ve Ortaokulunun özel eğitim sınıfı öğrencilerinin skeci, şiirlerin okunması ve öğrencilerin konseri ile program sona ermiştir. Kaymakamımız Sayın Tahir YILMAZ, öğrencilerimizi topluma kazandırmak için elinden gelen desteği esirgemeyen okul idarecileri, öğretmen ve velileri tebrik ederek, teşekkür etti.